Anasınıfı (5-6 Yaş)

Tuğçe Tunk Anasınıfı Usta Öğretici
rose
Rosemary Jan Lockyer Anasınıfı İngilizce Usta Öğretici

Özel Palmiye Ortaokulu’na bağlı Anasınıfında Güney Kore ve Almanya gibi farklı uluslardan çocuklarımız olmakla birlikte Türk öğrencilerimizde bulunmaktadır. Çok uluslu ve farklı dillerin konuşulduğu bir sınıfımız vardır.

Anasınıfı olarak birinci amacımız öğrencilerimizin bilişsel, psiko-motor, duygusal, sosyal ve öz bakım becerilerinin gelişimine katkı sağlamaktır. Bunun yanı sıra birinci sınıfa geçtiklerinde onlara yardımcı olacak küçük el kaslarının gelişmesine yönelik faaliyetlerimizde olmaktadır. Haftalık olarak verilen ev ödevleriyle çocuğunuzun gelişimindeki ilerlemeyi sizlerde fark edeceksiniz. Öğrencilerimizin aileleriyle yakın iletişim kurmanın önemine inanmaktayız. Öğrenci odaklı bir eğitim anlayışına sahibiz.

Sizleri ve öğrencilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Sınıf Etkinlik Galeri