Anasınıfı (5-6 Yaş)

Tuğçe Tunk Anasınıfı Uzman Eğitici
Leyla Çalımlı Anasınıfı Uzman Eğitici

Özel Palmiye Ortaokulu’na bağlı Anasınıfında Güney Kore ve Almanya gibi farklı     uluslardan çocuklarımız olmakla birlikte Türk öğrencilerimizde bulunmaktadır. Çok       uluslu ve farklı dillerin konuşulduğu bir sınıfımız vardır.

Anasınıfı olarak birinci amacımız öğrencilerimizin bilişsel, psiko-motor, duygusal,       sosyal ve öz bakım becerilerinin gelişimine katkı sağlamaktır. Bunun yanı sıra birinci     sınıfa geçtiklerinde onlara yardımcı olacak küçük el kaslarının gelişmesine yönelik       faaliyetlerimizde olmaktadır. Haftalık olarak verilen ev ödevleriyle çocuğunuzun   gelişimindeki ilerlemeyi sizlerde fark edeceksiniz. Öğrencilerimizin aileleriyle yakın         iletişim kurmanın önemine inanmaktayız. Öğrenci odaklı bir eğitim anlayışına sahibiz.

Sizleri ve öğrencilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Alexandra Bulut Anasınıfı Ustaöğretici

Sınıf Etkinlik Galeri