Değerler Eğitimi

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü lLBAP kapsamında yapılan Değerler Eğitimi çalışmaları okulumuzda aylık olarak yapılmaktadır. Sınıflar bazında yapılan çalışmalar raporlandırıldıktan sonra Döşemealtı İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne gönderilmektedir. İlçemizde aylık olarak toplanan Değerler Eğitimi Komisyonu İlçe bazında yapılan çalışmaları değerlendirdikten sonra özgün bulunan çalışmaları Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Komisyonuna göndermektedir.

Şubat ayın değeri olan Sevgi konusu üzerine 5. Sınıftan 2 öğrencinin sınıf öğretmenleri ile hazırladığı kısa video Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne aday çalışma olarak gönderilmiştir. Videoyu izlemek için lütfen buraya tıklayınız.