Tarihçe

Okul FotoÖzel Palmiye İlk ve Ortaokulu, 1994 yılından bu yana Antalya ilinde hizmet vermekte olan ve toplum içinde ICCA olarak bilinen Antalya Uluslararası Çocuk Kulübü ve Kreşi İşletmeciliği Özel Eğitim ve Öğretim Kurumları Limited Şirketin tarafından kurulan özel bir İlk ve Ortaokuldur .Özel Palmiye İlk ve Ortaokulu 15.08.2014 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen açılış onayı ile Özel Palmiye Uluslararası İlköğretim Okulu’ndan Türkçede eğitim veren ilk ve ortaokula dönüştürülmüştür. Okullarımızda yabancı uyruklu, çifte vatandaş ve tamamıyla Türk vatandaşı olan öğrencilere eğitim verilmektedir.  Daha öncesinde uluslararası eğitim verilen  Özel Palmiye Uluslararası İlköğretim Okulu’na devam eden ve çoğunluğu anadil olarak Türkçe konuşmayan öğrencilerin büyük bir çoğu da yaşanılan bu değişimden sonra da okullarımıza devam etmiştir. Okullarımıza Türk ve diğer uyruklu öğrencilerin kaydı kabul edilmektedir.